Udskrivning ved hjælp af virtuel printer

Hvis du vil udskrive direkte fra en angivet virtuel printer, skal du tildele den virtuelle printer i udskrivningskommandoen. Før du udskriver første gang, skal du angive, hvilken virtuel printer du vil bruge.

1. Log på Web Image Monitor som administrator.

Yderligere information om loginbrugernavn og -password findes i Netværksvejledning.

2. I menuområdet skal du klikke på [Konfiguration] og derefter klikke på [Grundlæggende printerindstillinger] i kategorien "Printer".

3. Vælg [Aktiv] i [Virtuel printer], og klik derefter på [OK].

4. Send en kommando fra din computer.

lpr

C:\>lpr -S "printer's IP address" [-PVirtual Printer Name] [-ol] \path name\file name

rcp

c:> rcp [-b] \path name\file name [\path name\file name...] printer's host name:["Virtual Printer Name"]

ftp

ftp> put \path name\ file name [Virtual Printer Name]