Ændring af portindstillinger for SmartDeviceMonitor for Client

Følg nedenstående fremgangsmåde for at ændre indstillingerne for SmartDeviceMonitor for Client, f.eks. TCP/IP-timeout, genoptagelse af udskrivning/paralleludskrivning og printergrupper.

Windows 95/98:

1. Peg på [Indstillinger] i menuen [Start], og klik derefter på [Printere].

Vinduet [Printere] vises.

2. Klik på ikonet for den maskine, du vil bruge. Klik på [Egenskaber] i menuen [Filer].

3. Klik på fanen [Detaljer], og klik derefter på [Portindstillinger].

Dialogboksen [Portindstillinger] vises.

Windows 2000 / Windows NT 4.0:

1. Peg på [Indstillinger] i menuen [Start], og klik derefter på [Printere].

Vinduet [Printere] vises.

2. Klik på ikonet for den maskine, du vil bruge. Klik på [Egenskaber] i menuen [Filer].

3. Klik på [Konfigurer port] på fanen [Porte].

Dialogboksen [Konfiguration] vises.

Windows XP, Windows Server 2003/2003 R2:

1. Klik på [Printere og faxenheder] i menuen [Start].

Vinduet [Printere og faxenheder] vises.

2. Klik på ikonet for den maskine, du vil bruge. Klik på [Egenskaber] i menuen [Filer].

3. Klik på fanen [Porte], og klik derefter på [Konfigurer port].

Dialogboksen [Portkonfiguration] vises.

Windows Vista:

1. Klik på [Kontrolpanel] i menuen [Start].

Vinduet [Kontrolpanel] vises.

2. Klik på [Printer].

Vinduet [Printere] vises.

3. imageHøjreklik på ikonet for den printer, du vil bruge, og klik derefter på [Egenskaber].

4. Klik på fanen [Porte], og klik derefter på [Konfigurer port].

Dialogboksen [Portkonfiguration:] vises.