Installation af printerdriver

Dette afsnit forklarer, hvordan du installerer printerdriveren. Der er to måder, som printerdriveren kan installeres på: ved hjælp af Lyninstallation, som installerer indstillingerne med det samme, eller ved at installere den relevante driver for den port, du vil bruge.

Download af printerdriveren

Du kan installere printerdriveren fra den cd-rom, der leveres sammen med maskinen eller hente den fra leverandørens websted.

Hvis operativsystemet er Windows 95/98/Me, Windows XP Pro x64, Windows Server 2003/ 2003 R2 x64 eller Windows NT 4.0, skal du downloade printerdriveren fra producentens webside. Vælg denne maskine og det operativsystem, du bruger, og hent derefter printerdriveren.

Relaterede emner

Lyninstallation
Installation af printerdriveren til den valgte port