Brug af porten SmartDeviceMonitor for Client

Vigtigt

Installation af SmartDeviceMonitor for Client

1. Luk alle åbne programmer.

2. Sæt cd'en i cd-rom-drevet.

Installationsprogrammet starter.

3. Vælg et brugerfladesprog, og klik derefter på [OK].

Standardindstillingen er English.

4. Klik på [DeskTopBinder hyphen SmartDeviceMonitor for Client].

5. Der vises en meddelelse om, at du skal lukke alle andre programmer. Luk alle programmer, og klik derefter på [Næste >>].

6. Softwarelicensaftalen vises i dialogboksen [Licensaftale]. Når du har læst indholdet, skal du klikke på [Ja].

7. Klik på [Fuld installation] eller [Brugerdefineret installation].

[Fuld installation] installerer alle nødvendige programmer: DeskTopBinder Lite og SmartDeviceMonitor for Client.

[Brugerdefineret installation] installerer de valgte programmer.

8. Følg anvisningerne på skærmen, og klik derefter på [Næste >] for at gå videre til det næste trin.

9. Når installationen er afsluttet, skal du vælge, om du vil genstarte computeren nu eller senere, og klikke på [Udført].

Genstart computeren for at fuldføre installationen.