Kontrol af transmissionen ved hjælp af LAN-faxdriver

Fra“SmartDeviceMonitor for Admin”, “SmartDeviceMonitor for Client” eller Web Image Monitor kan du kontrollere information om filer, der er sendt ved hjælp af LAN-Fax-driveren.

Se "Maksimumværdier" for at få yderligere oplysninger om det maksimale antal transmissionsresultater, der kan kontrolleres på maskinen.

Du kan også gemme indholdet af journalen på en pc som en CSV-fil med [Ilæg fax-journal] i "SmartDeviceMonitor for Admin".