Indstilling af egenskaber for udskrivning

Dette afsnit beskriver, hvordan du vælger indstillinger som papirformat og opløsning.

1. Vælg [Kontrolpanel] i menuen [Start]. Vælg [Printere og anden hardware] og derefter [Printere og faxenheder].

Windows 2000: Peg på [Indstillinger] i menuen [Start], og klik derefter på [Printere].

Windows XP Professional eller Windows Server 2003/2003 R2: Vælg [Printere og faxenheder] i menuen [Start].

Windows Vista: Vælg [Kontrolpanel] i menuen [Start]. Vælg [Hardware og lyd] og derefter [Printere].

2. Marker [LAN-Fax M8], og klik derefter på [Egenskaber] i menuen [Filer].

3. Klik på [Udskriftsindstillinger...] for at angive følgende egenskaber.

• Papirformat

• Papirretning

• Kassette

• Opløsning

4. Klik på [OK].