Udskrivning af dokumenter i informationsbokse

Dette afsnit forklarer, hvordan du udskriver et dokument, der er gemt i en informationsboks.

1. Tryk på [Skift transm. / info].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Gem / slet / udskriv informationsboksfil].

3. Tryk på [Udskriv].

4. Vælg boksen med den fil, der skal udskrives.

Illustration af kontrolpanelet

Du kan ikke vælge en boks, der ikke indeholder en fil.

5. Hvis der er angivet en adgangskode til boksen, skal du indtaste den og derefter trykke på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du taster forkert, skal du trykke på [Slet], før du trykker på [OK], og derefter prøve igen.

Hvis du vil annullere indtastning af en adgangskode, skal du trykke på [Annullér]. Displayet vender tilbage til visningen i trin 4.

6. Tryk på tasten [Start].

Hvis du vil udføre tosidet udskrivning, skal du trykke på [Udskriv på 2 sider], før du trykker på tasten [Start].

Hvis du vil stoppe udskrivningen, før du trykker på [Start], skal du trykke på [Annuller]. Skærmen vender tilbage til visningen i trin 4.

Hvis du vil stoppe udskrivning, efter du har trykket på tasten [Start], skal du trykke på [Stop udskrivning]. Displayet vender tilbage til visningen i trin 4.

Gentag fra trin 4, hvis du vil udskrive en anden gemt fil i boksen.

7. Tryk to gange på [Afslut].