Lagring af dokumenter i informationsbokse

Dette afsnit forklarer, hvordan et dokument gemmes i en informationsboks.

1. Tryk på [Skift transm. / info].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Gem / slet / udskriv informationsboksfil].

3. Vælg den boks, hvor du vil gemme filen.

Illustration af kontrolpanelet

Hvis der er filer, der er programmeret på forhånd, vises der et filmærke til venstre for boksnavnet.

Der vises en meddelelse, hvis du vælger en boks, der indeholder en lagret fil. Tryk på [Ja], når du ændrer filen. Den oprindelige gemte fil overskrives.

4. Hvis der er angivet en adgangskode til boksen, skal du indtaste den og derefter trykke på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du taster forkert, skal du trykke på [Slet], før du trykker på [OK], og derefter prøve igen.

Hvis du vil annullere indtastning af en adgangskode, skal du trykke på [Annullér]. Displayet vender tilbage til visningen i trin 3.

5. Placér originalen, og vælg derefter de ønskede scanningsindstillinger.

Illustration af kontrolpanelet

Du kan også vælge følgende indstillinger:

• Originalretning

• Originalindstillinger

6. Tryk på tasten [Start].

Maskinen begynder at scanne originalen.

Tryk på [Stop] for at stoppe scanningen. Displayet vender tilbage til visningen i trin 3.

Gentag fra trin 3 for at gemme et dokument i en anden informationsboks.

7. Tryk to gange på [Afslut].