Bekræftelse på displayet

Brug denne funktion til at bekræfte transmissionsresultaterne.

1. Tryk på [Skift transm. / info].

Illustration af kontrolpanelet

2. Vælg [Status f. afs. filer].

3. Kontrollér transmissionsresultaterne.

Illustration af kontrolpanelet

Transmissionsresultaterne vises i grupper på ni, ordnet fra det seneste resultat og nedefter.

Når en fax er sendt, viser "Destination" modtagerens faxnummer eller faxhoved. Når der sendes en internetfax, vises den e-mail-adresse og det navn, der er programmeret i destinationslisten. Ved en transmission fra en computer vises "-- LAN-fax -->".

Destinationen vises muligvis som Stjerne, afhængigt af sikkerhedsindstillingerne.

4. Tryk to gange på [Afslut].