Bekræftelse med en rapport

Udskrivning af rapporter til bekræftelse.

Hukommelsestransmission

Du kan bekræfte resultatet med en kommunikationsresultatrapport.

Rapporten udskrives, hver gang en hukommelsestransmission er gennemført, hvis dette er valgt med brugerparameteren (switch 03, bit 0) i menuen Faxfunktioner.

Du kan også udskrive rapporten ved at programmere transmissionsstatusrapporten til en genvejstast og trykke på den, når du angiver en destination.

Hvis du aktiverer kommunikationsresultatrapporten, udskrives kommunikationsfejlrapporten ikke.

Se "Kommunikationsresultatrapport (hukommelsestransmission)" eller "Kommunikationsfejlrapport" for at få yderligere oplysninger om det indhold, der udskrives i rapporterne.

Omgående transmission

Du kan bekræfte resultatet med en resultatrapport over hukommelsestransmissioner.

Vælg at udskrive rapporten med brugerparameteren (switch 03, bit 5) i menuen Faxfunktioner. Der udskrives en rapport efter udførelsen af hver omgående transmission.

Du kan også udskrive rapporten ved at programmere transmissionsstatusrapporten til en genvejstast og trykke på den, når du angiver en destination.

Se "Resultatrapport for omgående transmission (omgående transmission)" for at få yderligere oplysninger om det indhold, der udskrives i rapporten.