E-mail til udskrift

JPEG- eller PDF-filer, der vedhæftes til e-mails, udskrives ved hjælp af funktionen E-mail til udskrift.

Modtagelsesmetoden for e-mail er den samme som for internetfax. Se "Automatisk e-mail-modtagelse" og "Manuel e-mail-modtagelse" for at få yderligere oplysninger om modtagelsesmetoder.

E-mail til udskrift er ikke tilgængelig med følgende funktioner:

Sidereduktion, Skakternet, TSI-udskrift (Transmitting Subscriber Identification), Modtagelsestidspunkt, Start af automatisk faxmodtagelse, Hukommelseslås, Multikopiering ved modtagelse, Programmér speciel afsender, Opløsning, Sideadskillelse og længdereduktion, Centermærke, Billedrotation, 2-sidet udskr., Angiv kassette til linjer, Kassetteskift, Papirbakke, Sidetælling ved kommunikation