Før transmissionen startes

Denne procedure bruges til at annullere en transmission, når originalen er blevet scannet.

Denne funktion er nyttig, hvis du efter lagring vil annullere en transmission, f.eks. fordi modtageren er angivet forkert, eller originalerne er lagt forkert i maskinen. Hvis du vil annullere hukommelsestransmission, skal du søge efter den fil, der skal annulleres, blandt de filer, der er gemt i hukommelsen, og derefter slette den.

Du kan annullere en filtransmission, mens filen sendes, gemmes i hukommelsen eller ikke går igennem. Alle de scannede data slettes fra hukommelsen.

Vigtigt

1. Tryk på [Skift transm. / info].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Kontrollér / stop afs.fil].

Illustration af kontrolpanelet

Listen over lagrede filer, der sendes eller venter på at blive sendt, vises.

Hvis du kun vil se de filer, der sendes, skal du trykke på [Filer under afs.].

3. Vælg den fil, du vil annullere.

Illustration af kontrolpanelet

Hvis den ønskede fil ikke vises, skal du trykke på [Pil op] eller [Pil ned] for at finde den.

En destination kan ikke vælges, når destinationen vises som "stjerne", afhængigt af sikkerhedsindstillingerne.

4. Tryk på [Stop transmission].

Illustration af kontrolpanelet

5. Tryk på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Gentag trin 3 - 5 for at annullere endnu en fil.

Tryk på [Annullér] for at annullere afbrydelse af transmissionen.

6. Tryk to gange på [Afslut].