Mens originalen sendes

Dette afsnit forklarer, hvordan du annullerer en transmission, mens indikatoren Kommunikerer lyser.

1. Tryk på tasten [Slet/Stop].

Illustration af tasten Slet/Stop

Skærmen, der vises i trin 2, kan også vises ved at trykke på [Kontrollér / stop afs.fil] under [Skift transm. / info].

2. Vælg den fil, du vil annullere.

Illustration af kontrolpanelet

Hvis den ønskede fil ikke vises, skal du trykke på [Pil op] eller [Pil ned] for at finde den.

En destination kan ikke vælges, når destinationen vises som "stjerne", afhængigt af sikkerhedsindstillingerne.

3. Tryk på [Stop transmission].

Illustration af kontrolpanelet

4. Tryk på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Gentag trin 2 - 4 for at annullere endnu en fil.

Tryk på [Annullér] for at annullere afbrydelse af transmissionen.

5. Tryk på [Afslut].

Illustration af kontrolpanelet

Når du har trykket på [Kontrollér / stop afs.fil] under [Skift transm. / info] i trin 1, skal du trykke to gange på [Afslut].