Sletning af en destination fra en samtidig rundsending

Du kan slette udvalgte rundsendingsdestinationer.

Vigtigt

1. Tryk på [Skift transm. / info].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Kontrollér / stop afs.fil].

Illustration af kontrolpanelet

3. Vælg den fil, der skal have slettet en destination.

Illustration af kontrolpanelet

4. Tryk på [Kontrol. / skift indstill.]

Illustration af kontrolpanelet

5. Tryk på [Skift] for den destination, du vil slette.

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du sletter en mappedestination, skal du trykke på [Slet] og derefter trykke på [Ja] på skærmen med en bekræftelsesmeddelelse. Fortsæt til trin 7.

6. Tryk på [Slet/Stop] for at slette destinationen, og tryk derefter på [OK].

Illustration af tasten Slet/Stop

Når du trykker på tasten [Slet/Stop], slettes cifrene i faxnummeret eller IP-faxadressen enkeltvist. Internetfaxdestinationen eller e-mail-destinationen kan slettes helt på én gang ved at trykke på tasten [Slet/Stop].

7. Tryk på [Afslut].

Gentag fra trin 3, hvis du vil slette en anden destination.

8. Tryk to gange på [Afslut].