Angivelse af SEP-koder til modtagelse

Dette afsnit forklarer, hvordan du indtaster en SEP-kode til anmodning om transmission af et dokument.

Du kan modtage et dokument, der er lagret i modtagermaskinens hukommelse, hvis dokumentet har samme SEP-kode som den SEP-kode, du har indtastet.

Med denne funktion kan maskinen modtage dokumenter fra flere destinationer.

Vigtigt

1. Tryk på [Afs.funktion].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Valgfri indstillinger].

Illustration af kontrolpanelet

3. Tryk på [SEP-kode-modtagelse].

Illustration af kontrolpanelet

4. Tryk to gange på [OK].

Standbydisplayet vises.

5. Indtast faxnummeret på en destination eller en IP-fax-destination.

6. Tryk på [Ava. funkt.].

Illustration af kontrolpanelet

7. Kontrollér, at [SEP-kode] er valgt.

8. Tryk på [Modt.-SEP-kode].

9. Indtast en SEP-kode, og tryk derefter på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du taster forkert, skal du trykke på [Slet], før du trykker på [OK], og derefter prøve igen.

10. Når der skal indtastes en adgangskode, skal du trykke på [Password (PWD)], indtaste adgangskoden med de numeriske taster og derefter trykke på [OK].

11. Tryk på [OK].

12. Tryk på tasten [Start].

Relaterede emner

Indtastning af en adgangskode