Registrering og ændring af tastetrykprogrammer

Dette afsnit forklarer, hvordan du programmerer et nyt tastetrykprogram eller overskriver et gammelt program.

Du kan registrere følgende i tastetrykprogrammer:

Den følgende fremgangsmåde forklarer, hvordan du bruger Send senere med faxnummeret "0123456789" som et eksempel på, hvordan du registrerer et program.

1. Foretag de indstillinger, som du vil registrere i programmet.

Programmeringsfremgangsmåden varierer, afhængigt af hvilke funktioner du vil registrere.

Tryk på [Slet funktioner] for at annullere programmeringen.

Tryk på [0], [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9] med taltasterne, og fortsæt med at vælge Send senere, indtil standbydisplayet vises, når du trykker på [OK].

2. Kontrollér, at maskinen er indstillet til faxfunktion, og at standbydisplayet vises.

Hvis standbydisplayet ikke vises, skal du trykke på tasten [Fax].

3. Tryk på tasten [Programmér].

Illustration af tasten Programmér

4. Tryk på [Programmér].

Hvis der ikke er registreret programmer, skal du gå videre til trin 5.

Illustration af kontrolpanelet

5. Vælg et programnummer, hvor der vises "Ikke progr.".

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du trykker forkert, skal du trykke på [Annullér] og vælge et programnummer igen.

Når du ændrer et tastetrykprogram, skal du trykke på [Ja], når du har trykket på det programnummer, som du vil ændre. Hvis du taster forkert, skal du trykke på [Nej] og derefter prøve igen.

6. Indtast programmets navn, og tryk derefter på [OK].

Standbydisplayet vises.

Hvis programmet allerede er registreret, vises navnet. Hvis du vil ændre programnavnet, skal du trykke på [], [], [Backspace] eller [Slet alle] og derefter prøve igen.

Du skal registrere programnavnet.

Annullér et program ved at trykke på [Annullér]. Nu vises displayet fra punkt 5 igen.

Relaterede emner

Ændring af et programnavn