Angivelse af SUB-koder til transmission

Dette afsnit forklarer, hvordan du sender et dokument med en SUB-kode som en fortrolig transmission.

En SUB-kode er et id, der består af tal, Skarp, stjerne og mellemrum. Dokumenter, der sendes med en SUB-kode, lagres i modtagermaskinens hukommelse og udskrives ikke automatisk. Den anden part indsætter SUB-koden for at udskrive det modtagne dokument. Beskyttelsen af personlige oplysninger kan opretholdes på begge maskiner, når der sendes et fortroligt dokument, der er beregnet til en bestemt modtager, eftersom dokumentet kun kan udskrives af en person, der kender SUB-koden.

Dokumenter kan også sendes via faxmaskiner med funktionen Overførselsstation.

Denne funktion er økonomisk, når du vil sende det samme dokument til mere end et sted, og tidsbesparende, eftersom det er muligt at sende mange dokumenter på én gang.

Vigtigt

1. Placér originalen, og vælg derefter de ønskede scanningsindstillinger.

2. Tryk på [Afs.funktion].

Illustration af kontrolpanelet

3. Tryk på [Valgfri indstillinger].

Illustration af kontrolpanelet

4. Tryk på [SUB-kode-transmission].

Illustration af kontrolpanelet

5. Tryk to gange på [OK].

Standbydisplayet vises.

6. Indtast faxnummeret på en destination eller en IP-fax-destination.

7. Tryk på [Ava. funkt.].

Illustration af kontrolpanelet

8. Kontrollér, at [SUB-kode] er valgt.

9. Tryk på [Afs.-SUB-kode].

10. Indtast en SUB-kode, og tryk derefter på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du taster forkert, skal du trykke på [Slet], før du trykker på [OK], og derefter prøve igen.

11. Når der skal indtastes en adgangskode, skal du trykke på [Password (SID)], indtaste adgangskoden med de numeriske taster og derefter trykke på [OK].

12. Tryk på [OK].

13. Tryk på tasten [Start].

Hvis du bruger omgående transmission, og modtagerfaxmaskinen ikke understøter SUB-kode-funktionen, vises en meddelelse på displayet om dette. Tryk på [Afslut] for at annullere transmissionen, når dette sker.

Relaterede emner

Angivelse af en adgangskode