Opkald med rør på

Funktionen Opkald med rør på gør det muligt for dig at kalde op, mens du hører en tone fra den interne højttaler.

Du kan sende en fax for at kontrollere forbindelsen.

Vigtigt

1. Placér originalen, og vælg derefter de ønskede scanningsindstillinger.

2. Tryk på [Rør på].

Illustration af kontrolpanelet

Der høres en lav tone fra den interne højttaler.

Hvis du vil annullere denne handling, skal du trykke på [Rør på] igen.

3. Kald op.

Illustration af kontrolpanelet

Maskinen kalder med det samme op til destinationen.

Hvis du taster forkert, skal du trykke på [Rør på] eller tasten [Slet funktioner] og derefter prøve igen.

4. Når der er forbindelse, og du hører en høj tone, skal du trykke på tasten [Start].

Transmissionen starter.

Hvis du vil annullere en transmission, skal du trykke på tasten [Slet/Stop] og derefter fjerne originalerne.

Efter transmissionen vises standbydisplayet igen.