Søg på registreringsnummer

Dette afsnit forklarer, hvordan du søger efter en destination ved at angive det registreringsnummer, der er lagret i destinationslisten.

1. Tryk på fanen for transmissionstypen for at skifte transmissionstypen til fax/IP-fax, Internet-fax, e-mail eller mappe.

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Reg. nr.].

Det skærmbillede, hvor du kan indtaste registreringsnummeret, vises.

3. Indtast et registreringsnummer med taltasterne, og tryk derefter på [].

Illustration af kontrolpanelet

Et registreringsnummer vises som regel i femcifret-format, så du behøver ikke at indtaste de første nuller i et registreringsnummer.

Hvis du taster forkert, skal du trykke på [Slet], før du trykker på [], og derefter prøve igen.

4. Tryk på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Den relevante destination vises.