Manuelt opkald

Løft røret på den eksterne telefon, og ring op. Hvis du hører en stemme i den anden ende, skal du fortsætte samtalen på normal vis.

Vigtigt

1. Placér originalen, og vælg derefter de ønskede scanningsindstillinger.

2. Løft røret.

Der høres en klartone.

3. Kald op.

Illustration af kontrolpanelet

Maskinen kalder med det samme op til destinationen.

Hvis du taster forkert, skal du lægge røret på igen og derefter prøve igen fra trin 2.

4. Når der er forbindelse, og du hører en høj tone, skal du trykke på tasten [Start] for at sende faxdokumentet.

Hvis der bliver svaret, skal du fortælle modtageren, at du vil sende et faxdokument (dvs. bede vedkommende om at skifte til faxfunktion).

Transmissionen starter.

5. Læg røret på.

Hvis du vil annullere en transmission, skal du trykke på tasten [Slet/Stop] og derefter fjerne originalerne.

Efter transmissionen vises standbydisplayet igen.