Søgning med avanceret søgning

Dette afsnit forklarer, hvordan du søger efter en destination, der er registreret i adressebogen, ved at angive søgekriterier.

1. Tryk på [Søgedest.].

Illustration af kontrolpanelet

2. Vælg en søgedestination.

Vælg [Adressebog] for at søge i adressebogen.

For at søge gennem en LDAP-server skal du vælge den relevante LDAP-server.

Illustration af kontrolpanelet

3. Tryk på fanen for transmissionstypen for at skifte transmissionstypen til fax/IP-fax, Internet-fax, e-mail eller mappe.

Hvis du valgte en LDAP-server i trin 2, kan du ikke vælge [Mappe].

Illustration af kontrolpanelet

4. Tryk på [Avanceret søgning].

Illustration af kontrolpanelet

5. Tryk på tasten for hver betingelse, og indtast derefter noget af en streng.

Illustration af kontrolpanelet

Følgende betingelser kan angives til søgning i adressebogen: Navn, faxdestination, e-mail-adresse og mappenavn.

Følgende betingelser kan angives til søgning gennem LDAP-serveren: Navn, faxdestination, e-mail-adresse, virksomhedsnavn og afdelingsnavn.

6. Vælg søgekriterier for hver betingelse.

Illustration af kontrolpanelet

Søgekriterierne betyder følgende:

• [Startord]: Søg efter strenge, der begynder med det angivne tegn.

Eksempel: Indtast "A" for at søge efter "ABC".

• [Slutord]: Søg efter strenge, der slutter med det angivne tegn.

Eksempel: Indtast "C" for at søge efter "ABC".

• [Præcis match]: Søg efter strenge, der er identiske med det angivne tegn.

Eksempel: Indtast "ABC" for at søge efter "ABC".

• [Inkludér ét ord]: Søg efter strenge, der indeholder det angivne tegn.

Eksempel: Indtast "A", "B" eller "C" for at søge efter "ABC".

• [Udeluk ord]: Søg efter strenge, der ikke indeholder det angivne tegn.

Eksempel: Indtast "D" for at søge efter "ABC".

• [Fuzzy-søgning]: Foretag en fuzzy-søgning.

Dette punkt vises, når du har valgt en LDAP-server i trin 2. Gennemførelse af fuzzy-søgninger afhænger af den søgemetode, LDAP-severen understøtter.

7. Tryk på [OK].

8. Tryk på [Start søgning].

Illustration af kontrolpanelet

Når søgningen er afsluttet, vises resultatet.

9. Vælg en destination.

Hvis den ønskede destination ikke vises, skal du trykke på [Pil op] eller [Pil ned] for at få den vist.

Tryk på [Detaljer] for at få vist detaljerne om den valgte destination.