Blandede originalformater

Du kan sende originaler i forskellige størrelser samtidigt.

Vælg dette for at scanne original-formater individuelt i den automatiske dokumentføder. Når originaler i formaterne A3Liggende og A4Stående f.eks. sendes sammen, sendes alle normalt i samme format som på den første original. Ved at vælge Blandede formater scanner og sender maskinen hver original i dens oprindelige format.

Vigtigt

1. Tryk på [Scanneindstillinger].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Scannestørrelse].

Illustration af kontrolpanelet

3. Tryk på [Bland. originalformater].

Illustration af kontrolpanelet

4. Tryk på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

"Aut. reg.: Bld. formater" vises over [Scanneindstillinger].

For at annullere Blandede originalformater skal du trykke på [Bland. originalformater] igen, før du trykker på [OK].