Scannetype

Hvis originalen indeholder fotografier, illustrationer eller diagrammer med komplekse skraveringer eller gråtoner, skal du vælge den korrekte scannetype for at optimere billedkvaliteten.

Tekst

Vælg [Tekst] for at sende sort-hvide grafikoriginaler med høj kontrast. Denne indstilling bruges, når du kun ønsker at gøre teksten klarere, selv om originalen indeholder både tekst og fotografier.

Tekst / Streggrafik

Vælg [Tekst / Streggrafik] for at sende sort-hvide grafikoriginaler med høj kontrast i en bedre opløsning. Med tilstanden [Tekst] gives prioritet til scannehastigheden, mens tilstanden [Tekst / Streggrafik] giver prioritet til scannekvaliteten.

Tekst / Foto

Vælg [Tekst / Foto] for at sende en original med både et sort-hvidt billede med høj kontrast, f.eks. tekst, og et halvtonebillede, f.eks. et fotografi.

Foto

Vælg [Foto] for at sende en original med et halvtonebillede, f.eks. et fotografi eller en farveoriginal.

1. Tryk på [Scanneindstillinger].

Illustration af kontrolpanelet

2. Kontrollér, at [Scannetype] er valgt.

Illustration af kontrolpanelet

3. Vælg den ønskede scannetype, og tryk på [OK].

Relaterede emner

JBIG-transmission