Kontrol af indholdet af en scannet original (Vis eksempel før transmission)

Med funktionen Vis eksempel før transmission kan du kontrollere indholdet af en scannet original, før du sender den.

Vigtigt

1. Placér originalen, og angiv derefter de ønskede scanneindstillinger.

Angiv indstillingen “Originalretning” korrekt. Hvis du ikke gør det, vises originalens længderetning ikke korrekt i eksemplet.

Oplysninger om indstillingen finder du under “Indstilling af originalens retning”.

2. Tryk på [Vis eksempel].

Illustration af kontrolpanelet

3. Angiv destinationen, og tryk derefter på tasten [Start].

Illustration af tasten Start

Maskinen begynder at scanne originalen. Når den er scannes, vises der et eksempel.

Annullér visningen af et eksempel ved at trykke på [Annullér].

4. Kontrollér eksemplet.

Illustration af kontrolpanelet

• Tryk på [Zoom ud] eller [Zoom ind] for at gøre eksemplet mindre eller større.

• Tryk på [] [] [] [] for at rulle til eksempelbilledet.

• Tryk på [Skift] under “Vis fil” for at vise en anden valgt fil.

• Tryk på [Skift] under “Vis side” for at skifte den viste side.

5. Tryk på [Send].

Transmissionen starter.

Annullér transmissionen ved at trykke på [Annullér afs.].

Efter transmissionen vises standbydisplayet igen.