Aflæsning af displaypanelet og brug af taster

I dette afsnit forklares de primære funktioner og meddelelser, der vises på kontrolpanelet.

Startdisplay

Illustration af kontrolpanel med nummererede angivelser

1. Viser dato, klokkeslæt og maskinens status. Viser destinationens navn og faxnummer samt størrelsen på originalen under transmissionen.

Hvis brugergodkendelse er aktiveret, vises et login-brugernavn.

2. Bruges til at sende eller udskrive de dokumenter, der er gemt i dokumentserveren.

3. Her kan du vælge filtype.

4. Bruges til at indstille scanneindstillinger og originale fremføringstyper.

5. Viser meddelelser og maskinens status.

6. Tryk på en fane for at skifte transmissionstype mellem “Fax”, “Internetfax”, “E-mail” og “Mappe”.

• Når Illustration af kontrolpanel (Fax) er valgt, kan du angive faxnumre eller IP-fax-destinationer.

• Når Illustration af kontrolpanel (Internetfax) er valgt, kan du angive internetfax-destinationer.

• Når Illustration af kontrolpanel (E-mail) er valgt, kan du angive e-mail-adresser.

• Når Illustration af kontrolpanel (Mappe) er valgt, kan du angive mapper som destinationer.

7. Viser det indtastede nummer på en destination.

8. Bruges til at lagre dokumenter i dokumentserveren.

Se "Afsendelse af gemte filer" for at få yderligere oplysninger om lagring af dokumenter.

9. Bruges til at få vist forskellige kommunikationsoplysninger.

Se "Ændring/bekræftelse af kommunikationsoplysninger" for at få yderligere oplysninger om bekræftelse af oplysninger.

10. Bruges til at bekræfte transmissionsindstillingerne.

11. Viser, hvor meget hukommelse der er tilbage.

12. Her kan du kontrollere den scannede original, før du sender den.

13. Bruges til at søge efter en destination med destinationsnavn, faxnummer, e-mail-adresse eller registreringsnummer.

Se "Søgning efter en destination i adressebogen" for at få yderligere oplysninger om søgning efter destinationer.

14. Bruges til at ændre transmissionsfunktionen til Omgående transmission.

Når [Omg. TX] ikke er fremhævet, er maskinen indstillet til hukommelsestransmission.

15. Bruges til at indstille forskellige transmissionsfunktioner.

Se "Andre transmissionsfunktioner" for at få yderligere oplysninger om funktionerne.

16. Bruges til at angive en afsender.

17. Her kan du kontrollere antallet af “Transmissionsstandbyfil(er)”, “Hukommelseslåsfil(er)”, og “Modtagne standbyfil(er) til udskrivning”.

Se "Kontrol af hukommelsesstatus" for at få yderligere oplysninger om kontrol af status i [Systemstatus].

18. Viser de genvejstaster, der er indstillet for de hyppigst anvendte funktioner. [Status f. afs.filer] og [Status f. modt.filer] er forudindstillet.

Se Vejledning om generelle indstillinger for at få yderligere oplysninger om genvejstaster.

19. Der vises titelordtaster. Bruges til at skifte fra én side (display) til en anden på destinationslisten.

20. Bruges til at skifte mellem titeltasterne.

Se "Skift af titeltype i adressebogen" for at få yderligere oplysninger.

21. Vises på de destinationstaster, der er programmeret som en gruppedestination.