Een wachtwoord instellen

Volg de onderstaande procedure om een wachtwoord in te stellen.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Ga naar het menu [Groep], wijs [Apparaat zoeken] aan en klik vervolgens op [IPv4], [IPX/SPX] of [IPv4 SNMPv3].

Er verschijnt een lijst van apparaten die het geselecteerde protocol gebruiken.

Selecteer het protocol van het apparaat waarvoor u de configuratie wilt wijzigen.

Als u IPv4 SNMPv3 gebruikt, voert u de gebruikersverificatie in.

3. Selecteer van de lijst het apparaat waarvan u de configuratie wilt wijzigen.

4. Klik in het menu [Extra] op [NIB Setup Tool].

Illustratie applicatiescherm

Er wordt een webbrowser geopend en het dialoogvenster voor het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het inloggen verschijnt voor de Web Image Monitor-beheerder.

NIB Setup Tool start zodra de netwerkinterfacekaart standaard is. Volg de instructies in het scherm.

5. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het inloggen in en klik vervolgens op [Inloggen].

Voor meer informatie over de gebruikersnaam en het wachtwoord verwijzen wij u naar uw netwerkbeheerder.

6. Klik op [Configuratie].

7. Klik op [Beheerder Programmeren/Wijzigen] in het gedeelte [Apparaatinstellingen] en wijzig vervolgens de instellingen.

8. Klik op [Uitloggen].

9. Sluit Web Image Monitor af.

10. Sluit SmartDeviceMonitor for Admin af.