De URL van de gedownloade Help koppelen

U kunt de URL van het help-bestand op een computer of webserver koppelen aan de knop "?".

1. Meld u aan op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

2. Klik in het menugebied op [Configuratie].

3. Klik op [Webpagina].

4. Voer in het vak [Help URL doel instellen] de URL van het Help-bestand in.

Wanneer u het Help-bestand naar "C:\HELP\EN" hebt gekopieerd, voert u "file://C:/HELP/" in. Als u het bestand bijvoorbeeld naar een webserver hebt gekopieerd en de URL van het indexbestand is "http:// a.b.c.d/HELP/EN/index.html", voert u "http://a.b.c.d/HELP/" in.

5. Klik op [OK].