Weergeven Web Image Monitor Help

Wanneer u de Help voor het eerst gebruikt en op het pictogram "?" klikt (Icon illustrationIllustratie pictogram) verschijnt het volgende scherm, waarin u de Help op twee verschillende manieren kunt bekijken, zoals hieronder wordt afgebeeld:

Help op onze website raadplegen

Help naar uw computer downloaden

Help downloaden en controleren

U kunt de Help naar uw computer downloaden. Als Help-URL kunt u het pad instellen naar het lokale bestand om Help te raadplegen zonder een verbinding met internet te maken.

Opmerking

• Wanneer u op "?" (Illustratie pictogram) in het kopgebied klikt, verschijnt de inhoud van Help.

• Wanneer u op "?" (Illustratie pictogram), het pictogram Help in het weergavegebied klikt, verschijnt Help voor de instellingsitems in het weergavegebied.

Verwante onderwerpen

Help downloaden
De URL van de gedownloade Help koppelen