Weergave Toppagina

In dit hoofdstuk wordt de Toppagina uitgelegd en hoe Web Image Monitor kan worden weergegeven.

Belangrijk

1. Start de webbrowser.

2. Voer "http://(IP-adres of hostnaam van apparaat)/" in op de URL-balk van uw webbrowser.

De Toppagina van Web Image Monitor verschijnt.

U kunt de hostnaam van het apparaat opgeven als deze naam is geregistreerd op de DNS-server of WINS-server.

Wanneer SSL wordt ingesteld (dit is een protocol voor gecodeerde communicatie) in een omgeving waar serververificatie is uitgebracht, voer dan "https://(IP-adres of hostnaam van het apparaat)/" in.

Elke pagina van Web Image Monitor is verdeeld in de volgende gebieden:

genummerde illustratie als toelichting

1. Menugebied

Als u een menu selecteert, wordt de inhoud ervan getoond in het werkgebied of een subgebied.

2. Tabgebied

Hier worden de details van elk menu weergegeven.

3. Kopgebied

Het dialoogvenster voor overschakeling naar de gebruikersmodus en de beheerdersmodus verschijnt, en het menu van elke modus wordt weergegeven.

De link naar help en het dialoogvenster voor het zoeken op sleutelwoord verschijnt.

4. Help

Gebruik Help om Helpbestand-inhoud te bekijken of te downloaden.

5. Weergavegebied

Weergave van de inhoud van het item dat geselecteerd is in het menugebied.

De informatie over het apparaat in het weergavegebied wordt niet automatisch bijgewerkt. Klik op [Vernieuwen] rechtsboven in het weergavegebied om de apparaatinformatie bij te werken. Klik op de knop [Vernieuwen] van de webbrowser om het volledige browserscherm te vernieuwen.

Opmerking

• Gebruik omzetting van de hostnaam met een externe DNS-server wanneer u onder Windows Server 2003 of Windows Vista een hostnaam gebruikt met het IPv6-protocol. Het hostbestand kan niet worden gebruikt.