Menu's en modi

Er zijn twee modi beschikbaar voor Web Image Monitor: de gastenmodus en de beheerdermodus.

Weergegeven items kunnen verschillen, afhankelijk van het type apparaat.

De gastenmodus

In de gastenmodus kunnen de apparaatstatus, instellingen en afdruktaakstatus worden bekeken, maar kunnen de apparaatinstellingen niet worden gewijzigd.

genummerde illustratie als toelichting

1. Home

De tabbladen [Status], [Configuratie], [Teller] en [Informatie] worden weergegeven. In het werkgebied staan de details van het tabmenu.

2. Document Server

Hier worden de bestanden van de Document Server weergegeven.

3. Ontvangen faxbestand

Hier worden de ontvangen faxbestanden weergegeven.

4. Printer: Afdruktaken

Hiermee kunt u een lijst van de voorbeeldafdruktaken, beveiligde afdruktaken, uitgestelde afdruktaken en opgeslagen afdruktaken weergeven.

5. Taak

Hier worden alle afdrukbestanden weergegeven.

6. Configuratie

Hier worden de huidige apparaat- en netwerkinstellingen weergegeven.

Beheerdermodus

In de beheerdermodus kunt u diverse apparaatinstellingen configureren.

genummerde illustratie als toelichting

1. Home

De tabbladen [Status], [Configuratie], [Teller] en [Informatie] worden weergegeven. In het werkgebied staan de details van het tabmenu.

2. Document Server

Hier worden de bestanden van de Document Server weergegeven.

3. Printer: Afdruktaken

Hiermee kunt u een lijst van de beveiligde afdruktaken, voorbeeldafdruktaken, uitgestelde afdruktaken en opgeslagen afdruktaken weergeven.

4. Taak

Hier worden alle afdrukbestanden weergegeven.

5. Adresboek

De gebruikerinformatie kan worden geregistreerd, weergegeven, gewijzigd en verwijderd.

6. Configuratie

Voer systeeminstellingen uit voor het apparaat, interface-instellingen en beveiliging.

7. Apparaat resetten

Klik hierop om de printer te resetten. Als er een afdruktaak wordt verwerkt, wordt de printer gereset nadat de afdruktaak is afgerond. Deze knop bevindt zich op de Toppagina.

8. Printertaak resetten

Klik om de lopende afdruktaken en de afdruktaken in de wachtrij te resetten. Deze knop bevindt zich op de Toppagina.