Instellen als een afdrukserver (NetWare 4.x, 5 / 5.1, 6 / 6.5)

Volg de onderstaande procedure om het apparaat als afdrukserver aan te sluiten met behulp van NetWare 4.x, NetWare 5/5.1 of NetWare 6/6.5.

Belangrijk

1. Start Web Image Monitor.

2. Klik op [Inloggen].

Het dialoogvenster voor het invoeren van het wachtwoord en de gebruikersnaam verschijnt.

3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het inloggen in en klik vervolgens op [Inloggen].

Voor meer informatie over de log-in gebruikersnaam en het log-in wachtwoord verwijzen wij u naar uw netwerkbeheerder.

4. Klik in het linkergedeelte op [Configuratie] en klik vervolgens op [NetWare afdrukinstellingen].

5. Bevestig de instellingen en klik op [Apparaatnaam].

De configuratie is nu voltooid. Wacht een paar minuten voordat u Web Image Monitor opnieuw start.

6. Klik op [Uitloggen].

7. Sluit Web Image Monitor af.