Een client instellen

1. Ga naar het menu [Start] en wijs [Alle programma's], [DeskTopBinder] en [SmartDeviceMonitor for Client] aan en klik vervolgens op [Instellingen van uitgebreide functies].

Er verschijnt een dialoogventer voor het instellen van de expansiefunctie.

2. Schakel het selectievakje [Berichten over uitvoer/gegevensoverdracht wanneer de afdrukserver wordt gebruikt] in.

3. Klik op [OK].

De clientinstelling is voltooid.

Opmerking

• Stel de afdrukberichtfunctie zowel in het afdrukstuurprogramma als in SmartDeviceMonitor for Client in.