De afdrukserver instellen

Belangrijk

1. Ga naar het menu [Start] en wijs [Alle programma's], [DeskTopBinder] en [SmartDeviceMonitor for Client] aan en klik vervolgens op [Instelling afdrukserver].

Het dialoogvenster met de afdrukserverinstelling verschijnt.

2. Schakel het selectievakje [Afdrukken/gegevensverzending melden aan client-pc's] in en klik vervolgens op [OK].

Nadat de afdrukserverinstellingen zijn opgegeven, verschijnt een dialoogvenster. Bevestig de inhoud van het dialoogvenster en klik op [OK].

Klik op [Annuleren] om de procedure te onderbreken.

Er verschijnt een dialoogvenster met de clientinstellingen.

3. Klik op [OK].

De afdrukserverinstellingen zijn voltooid. Voor elke client moet zijn ingesteld dat een afdrukbericht wordt ontvangen.

Opmerking

• Lopende afdruktaken beginnen weer bij het begin als de spooler kort heeft gepauzeerd.

• Als de expansiefunctie niet gebruikt wordt, wordt de functie automatisch ingesteld als beschikbaar.

• Meldt u zich aan onder een account zonder de rechten van een beheerder, dan wordt de klant mogelijk niet op de hoogte gebracht.

• Zie de Printerhandleiding voor verdere informatie.