Afdrukserver voorbereiden

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u het apparaat kunt configureren als een Windows-netwerkprinter. Het apparaat wordt zodanig geconfigureerd dat netwerkclients het kunnen gebruiken. Wanneer de netwerkprinter is aangesloten via SmartDeviceMonitor for Client, kunt u de afdrukberichtfunctie zodanig instellen dat clients bericht krijgen van de resultaten van hun afdruktaken.

Belangrijk

1. Open het venster [Printers en faxapparaten] vanuit het menu [Start].

Het venster [Printers en faxapparaten] verschijnt.

2. Klik op het pictogram van het apparaat dat u wilt gebruiken. Klik in het menu [Bestand] op[Eigenschappen]. De printereigenschappen worden weergegeven.

3. Klik op het tabblad [Delen] op [Deze printer delen].

4. Als u het apparaat wilt delen met gebruikers die met een andere versie van Windows werken, klikt u op [Extra stuurprogramma's...].

Als u een ander stuurprogramma hebt geïnstalleerd door tijdens het installeren van het printerstuurprogramma [Delen als:] te selecteren, kunt u deze stap overslaan.

5. Klik op [OK] en sluit de printereigenschappen.

Verwante onderwerpen

Afdrukbericht via SmartDeviceMonitor for Client