Yleiset asetukset

Tässä luvussa kerrotaan Skanneri-asetusten Yleiset asetukset -valikon käyttäjän työkaluista.

Oletusasetukset näkyvät lihavoituina.

Vaihda nimiö

Valitse kohdeluettelossa näkyvä otsikko.

Oletusasetus on Nimiö 1.

Päivitä jakelupalvelimen kohdeluettelo

Päivitä jakelupalvelimen vastaanottajat painamalla [Päivitä jakelupalvelimen kohdeluettelo]. Tätä toimintoa varten[Lähetysvaihtoehto]-asetuksen on oltava [Päällä].

Katso lisätietoja "Lähetysvaihtoehto"-asetuksesta kohdasta "Tiedostonsiirto".

Etsi kohde

Valitse kohdassa "Etsi kohde" käytettävä vastaanottajaluettelo. Jos haluat hakea LDAP-palvelimelta, LDAP-palvelin on tallennettava kohdassa [Järjestelmäasetukset] ja [LDAP-palvelin]-asetuksen on oltava [Päällä].

Oletusasetus on Osoitelista.

Katso lisätietoja "LDAP-palvelin" -asetuksesta kohdasta "Pääkäyttäjän työkalut".

TWAIN-valmiusaika

Kun laitetta käytetään sähköpostin tai tiedoston lähetykseen tai kun se toimii asiakirjapalvelimena tai verkkoskannerina, laitteen saama skannauskomento TWAIN-skannerina vaihtuu TWAIN-verkkoskanneritoimintoon. Tällä asetuksella voit säätää, minkä ajan kuluessa laite vaihtaa TWAIN-verkkoskanneritoimintoon.

Aseta aika-oletusasetus on 10 sekuntia.

Kun [Välitön] on valittuna, laite kytkeytyy TWAIN-verkkoskanneritilaan välittömästi.

Kun valittuna on [Aseta aika], voit syöttää viiveajan numeronäppäimillä (3 - 30 sekuntia). Laite kytkeytyy TWAIN-verkkoskanneritilaan, kun asetettu aika on kulunut viimeisestä näppäintoiminnosta.

Kohdelista 1

Valitse, mikä vastaanottajaluettelo näkyy näytössä ensimmäisenä.

Voit valita joko [Sähköposti / Kansio] tai [Jakelupalvelin].

Oletusasetus on Jakelupalvelin.

Kohdeluettelo 2

Valitse laitteen osoitekirjassa, mikä osoitekirja näkyy oletusarvoisesti.

Voit valita joko [Sähköpostiosoite] tai [Kansio].

Oletusasetus on Sähköpostiosoite.

Tulosta ja poista skannausraportti

Tällä laitteella voidaan tarkistaa enintään 250 lähetys-/jakelutulosta. Jos tallennettujen lähetys-/jakelutulosten määrä ylittää 250, valitse, tulostetaanko jakeluraportti.

Oletusasetus on Päällä.

• Päällä

Lähetys-/jakeluraportti tulostetaan automaattisesti. Tulostettu raportti poistetaan.

• Pois

Lähetys-/jakelutulokset poistetaan yksi kerrallaan, kun uusia tuloksia tallennetaan.

• Älä tulosta: Peruuta

Lähetystä/jakelua ei voida suorittaa, kun raportti on täynnä.

Kun raportti tulostetaan, kaikki tiedot poistetaan tulostuksen jälkeen. Kun raporttia ei tulosteta, rajan ylittävät tiedot poistetaan automaattisesti vanhimmasta tiedosta lähtien.

Kun raportti tulostetaan, odotustilassa olevia tiedostoja ei voida lähettää.

Tulosta skannausraportti

Skannausraportti tulostetaan ja poistetaan.

Poista skannausraportti

Skannausraportti poistetaan tulostamatta.