PDF-valikko

Tässä luvussa kerrotaan Tulostin-asetusten PDF-valikon käyttäjän työkaluista.

Oletusasetukset näkyvät lihavoituina.

Vaihda PDF-salasana

Määritä salasana PDF-tiedostolle, joka suorittaa PDF-suoratulostuksen.

• Nykyinen salasana

• Uusi salasana

• Vahvista uusi salasana

Salasana voidaan määrittää Web Image Monitor-ohjelmaa käyttämällä, mutta tässä tapauksessa salasanatiedot lähetetään verkon kautta. Jos tietoturva on ensisijaista, määritä salasana käyttämällä tätä ohjauspaneelin valikkoa.

PDF-ryhmäsalasana

Määritä DeskTopBinder-ohjelmalla jo määritetty ryhmäsalasana.

• Nykyinen salasana

• Uusi salasana

• Vahvista uusi salasana

Salasana voidaan määrittää Web Image Monitor-ohjelmaa käyttämällä, mutta tässä tapauksessa salasanatiedot lähetetään verkon kautta. Jos tietoturva on ensisijaista, määritä salasana käyttämällä tätä ohjauspaneelin valikkoa.

Tarkkuus

Voit asettaa tulostustarkkuuden pisteinä tuumalle.

Oletusasetus on 600 dpi (vakio).

Väriasetus

Voit tehdä RGB-asetuksen.

Oletusasetus on Erittäin hieno.

Väriprofiili

Voit määrittää väriprofiilin.

Oletusasetus on Autom..