Skannausasetukset

Tässä luvussa kerrotaan Skanneri-asetusten Skannausasetukset-valikon käyttäjän työkaluista.

Oletusasetukset näkyvät lihavoituina.

Autom. värinvalinnan herkkyys

Määrittää värillisten/mustavalkoisten alkuperäisten skannauksessa käytettävän herkkyyden, kun [Skannaustapa] -toiminnon asetus on [Autom. värinvalinta].

Oletusasetus on 5-tasoisen säädön taso 2.

Odotusaika seur. alkup.: Valotuslasi

Kun alkuperäisiä jaetaan ja skannataan yksitellen valotuslasilla yhdeksi tiedostoksi, valitse odotustilan asetukseksi [Jatkuva], [Pois] tai [Aseta odotusaika].

Aseta odotusaika-oletusasetus on 60 sekuntia.

Jos valitset [Yksittäin] kohdassa [Alkup. syöttötapa] Skannaa kansioon -näytössä, [Odotusaika seur. alkup.: Valotuslasi] -asetus ei ole voimassa.

Jos valitset [Keräily] kohdassa [Alkup. syöttötapa] Skannaa kansioon -näytössä, [Odotusaika seur. alkup.: Valotuslasi]-asetus ei ole voimassa, ja laite odottaa uuden alkuperäisen asettamista.

Jos [Aseta odotusaika] on valittu, syötä seuraavien alkuperäisten odotusaika sekunteina (3-999) numeronäppäimillä. Skannaus alkaa, kun seuraavat alkuperäiset on asetettu ja [Aloita]-näppäintä on painettu säädetyn ajan kuluessa. Voit lopettaa skannauksen ja aloittaa lähetyksen jo aiemmin painamalla [image]-näppäintä. Kun määritetty aika on kulunut, yhteys käynnistyy automaattisesti.

Jos [Jatkuva] on valittu, laite odottaa seuraavia alkupeärisiä, kunnes [image] -näppäintä painetaan. Skannaus käynnistyy, kun [Aloita]-näppäintä painetaan. Voit lopettaa skannauksen aloittaa lähetyksen painamalla [image]-näppäintä.

Jos alkuperäiset asetetaan syöttölaitteeseen, lähetys alkaa uusia alkuperäisiä odottamatta sen jälkeen, kun kaikki syöttölaitteessa olevat alkuperäiset on skannattu, määritetyistä asetuksista riippumatta.

Jos seuraavan alkuperäisen odotusaikana tapahtuu paperitukos tai jokin seuraavista toimista käynnistetään, ajastus pysäytetään ja se ei käynnisty uudelleen ennen kuin [image]-näppäintä painetaan.

• Asetusten, kuten skannaususasetusten, muuttaminen

• Syöttölaitteen yläkannen avaaminen

• [Keskeytys]-näppäimen painaminen kopiointitilan aktivoimiseksi

Seuraavien alkuperäisten odotusaika: Yksittäin

Kun alkuperäisiä jaetaan ja skannataan yksitellen syöttölaitteella yhdeksi tiedostoksi, valitse odotustilan asetukseksi [Aseta odotusaika] tai [Jatkuva].

Aseta odotusaika-oletusasetus on 60 sekuntia.

Tämä asetus on voimassa, jos [Yksittäin] on määritetty [Alkup. syöttötapa] -asetukseksi skannattaessa.

Jos [Aseta odotusaika] on valittu, syötä seuraavien alkuperäisten odotusaika sekunteina (3-999) numeronäppäimillä. Skannaus alkaa automaattisesti, kun seuraavat alkuperäiset on asetettu säädetyn ajan kuluessa. Voit lopettaa skannauksen ja aloittaa lähetyksen jo aiemmin painamalla [image]-näppäintä. Kun määritetty aika on kulunut, yhteys käynnistyy automaattisesti.

Jos [Jatkuva] on valittu, laite odottaa seuraavia alkupeärisiä, kunnes [image] -näppäintä painetaan. Skannaus käynnistyy, kun [Aloita]-näppäintä painetaan. Voit lopettaa skannauksen aloittaa lähetyksen painamalla [image]-näppäintä.

Laite toimii määritetyn ajastuksen mukaisesti vaikka alkuperäiset asetetaan valotuslasille. Siinä tapauksessa täytyy kuitenkin painaa [Aloita]-näppäintä jokaisen alkuperäisen jälkeen, jotta se skannataan. Skannaus jatkuu, jos lisää alkuperäisiä asetetaan määritetyn ajan kuluessa ja [Aloita]-näppäintä painetaan. Voit lopettaa skannauksen ja aloittaa lähetyksen painamalla [image]-näppäintä määritetyn ajan kuluessa. Kun määritetty aika on kulunut, yhteys käynnistyy automaattisesti.

Jos alkuperäiset asetetaan syöttölaitteeseen, lähetys alkaa uusia alkuperäisiä odottamatta sen jälkeen, kun kaikki syöttölaitteessa olevat alkuperäiset on skannattu, määritetyistä asetuksista riippumatta.

Jos seuraavan alkuperäisen odotusaikana tapahtuu paperitukos tai jokin seuraavista toimista käynnistetään, ajastus pysäytetään ja se ei käynnisty uudelleen ennen kuin [image]-näppäintä painetaan.

• Asetusten, kuten skannaususasetusten, muuttaminen

• Syöttölaitteen yläkannen avaaminen

• [Keskeytys]-näppäimen painaminen kopiointitilan aktivoimiseksi

Autom. taustatummuus (täysväri)

Paperityypistä johtuvia ominaisuuksia, kuten se, että paperi ei ole valkoista (esim. sanomalehtipaperi tai läpinäkyvät alkuperäiset), voidaan korjata säätämällä skannaustummuutta.

Oletusasetus on 5-tasoisen säädön keskikohta.