Loppuvastaanottajan tallentaminen

Tärkeää

• Jokaiselle erikoislähettäjälle voidaan tallentaa yksi loppuvastaanottaja. Jos haluat tallentaa kaksi tai useamman loppuvastaanottajan, käytä ryhmäkohdetta. Ryhmässä voi olla kuitenkin enintään 500 kohdetta.

1Paina [Faksin asetukset].

2Paina [V-ottoasetukset].

3Paina [Edelleenlähetys].

4Paina [Päällä].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos lopullinen vastaanottaja on jo tallennettu, vastaanottajan nimi näkyy näytössä. Jos haluat muuttaa vastaanottajan, paina [Vastaanottaja] ja jatka vaiheeseen 5.

Jos haluat perua edelleenlähetyksen, paina [Pois] ja jatka vaiheeseen 9.

5Määritä loppuvastaanottaja käyttämällä kohdeluetteloa ja paina sen jälkeen [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Faksinumeron, sähköpostiosoitteen, Internet-faksikohteen ja kansion välillä voit siirtyillä painamalla näytön vasemmassa reunassa olevaa painiketta.

IP-faksikohde näkyy faksikohdeluettelossa.

Määritä kansiokohde osoitekirjan hallinnassa Järjestelmäasetukset-valikon Pääkäyttäjän työkalut-alavalikossa. Katso "Kansioiden tallentaminen".

Määritä kohteeksi sähköpostiosoite Järjestelmäasetukset-valikon Pääkäyttäjän työkalujen kohdassa Osoitelistan hallinta. Katso "Sähköpostikohde".

Jos olet määrittänyt kansion edelleenlähetystä varten, voit määrittää edelleenlähetyksessä käytettävän tiedostomuodon. Katso "Parametriasetukset" (kytkin 21, bitti 3).

Jos teet virheen, paina ensin [Tyhjennä], sitten [OK] ja yritä uudelleen.

6Paina [Turva].

Jos et määritä suojaustoimintoa, siirry vaiheeseen 9.

Suojausta käytetään S/MIME-todennuksessa. Jos haluat suojaustoiminnoista lisätietoja, ota yhteys pääkäyttäjään.

Käyttöpaneelin näyttö

7Valitse suojaustoiminnot.

Edelleenlähetettävien asiakirjojen salauksen voit määrittää painamalla [Salaus]. Salaustoiminnon käyttämiseksi osoitteen on oltava tallennettuna osoitekirjaan ja salaustoiminto on oltava käytössä. Lisätietoja salauksesta saat pääkäyttäjältä.

Edellenlähetettäviin asiakirjoihin voit liittää allekirjoituksen painamalla [Allekirjoitus]. Lisätietoja allekirjoituksesta saat pääkäyttäjältä.

Käyttöpaneelin näyttö

8Paina [OK].

9Paina [Poistu].

10Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Jos valitset salausasetuksissa [Salaa kaikki], sähköposti lähetetään salattuna huolimatta [Turva]-kohdan asetuksista. Kysy lisätietoja salauksesta pääkäyttäjältä.

• Sähköisessä allekirjoituksessa on seuraavia rajoituksia Web Image Monitorin S/MIME-asetusten mukaan. Jos haluat sähköisestä allekirjoituksesta lisätietoja, ota yhteys pääkäyttäjään.

• Jos valittuna on [Aseta erikseen]:

Voit valita [Allekirjoitus] kohdassa [Turva] ja liittää sähköisen allekirjoituksen sähköpostiin joka lähetyksessä.

• Jos valittuna on [Älä käytä allekirjoitusta]:

Vaikka painaisit [Turva], [Allekirjoitus] ei ilmesty näytölle.

• Jos valittuna on [Käytä allekirjoitusta]:

Lähettämiisi sähköposteihin liitetään sähköinen allekirjoitus. Asetusta [Allekirjoitus] kohdassa [Turva] ei voi peruuttaa.