Kansioiden tallentaminen

Tässä luvussa kerrotaan, miten kansioita tallennetaan, muutetaan ja poistetaan.

Kun tallennat jaetun kansion, voit lähettää skannatut tiedostot tai vastaanotetut faksiasiakirjat sinne suoraan.

Käytettävissä on kolme eri protokollaa:

Huom.

• Kysy lisätietoja protokollista, palvelimien nimistä ja kansiotasoista verkon pääkäyttäjältä.

• Voit estää valtuuttamattomien käyttäjien pääsyn kansioihin. Katso "Suojauskoodin tallentaminen".

• Valittavissa olevat protokollat ovat SMB, FTP tai NCP. Jos protokollaa vaihdetaan asetusten määrittämisen jälkeen, kaikki aiemmat määritykset poistetaan.

Liittyvät aiheet

SMB-yhteys
FTP-yhteys
NCP-yhteys