Vastaanottoilmoitus sähköpostista

Kun vastaanotettu asiakirja tallennetaan, tämä raportti lähetetään ilmoituksen kohteeksi määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Huom.

• Sähköpostisovelluksesi mukaan tietokalasteluvaroitus saattaa ilmaantua, kun sinulle saapuu "Vastaanottoilmoitus sähköpostista". Voit estää tietokalasteluvaroitukset lisäämällä lähettäjän sähköpostisovelluksesi sallittujen listaan. Lisätietoja siitä asetuksesta saat sähköpostisovelluksesi Ohje-tiedostosta.