Tallennettujen asiakirjojen tulostaminen yhdistelmätoiminnolla

Voit tulostaa asiakirjapalvelimelle tallennetun asiakirjan yhdistelmätulostusta käyttäen.

Tärkeää

• Päälaite on se, jolle asiakirja on tallennettu.

1Paina [Asiakirjapalvelin]-näppäintä.

2Valitse tulostettava asiakirja.

Valittu asiakirja näkyy korostettuna.

Käyttöpaneelin näyttö

3Toista vaihe, jos haluat valita lisää asiakirjoja.

Asiakirjat tulostuvat siinä järjestyksessä, missä ne on valittu.

4Jos sinun on vaihdettava tulostusasetuksia, paina [Tulostusvalikkoon].

Jos haluat tallentaa uusia tulostusehtoja tai kopiomääriä, paina [Tallenna tulostusasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

5Paina [Yhd.tulostus].

Näppäin näkyy korostettuna, ja laitteet ovat yhteydessä toisiinsa.

6Anna kopioiden lukumäärä numeronäppäimillä.

Suurin asetettava kopiomäärä on 9999.

7Paina [Aloita]-näppäintä.

Jos haluat lopettaa tulostuksen, paina päälaitteen [Tyhjennä/seis]-näppäintä ja noudata sitten näytölle tulevia ohjeita.

Huom.

• Kaikki asiakirjat eivät välttämättä näy, riippuen suojaustoiminnon asetuksista.

• Jos haluat muuttaa tulostusjärjestystä, paina korostettuja asiakirjoja peruuttaaksesi valintasi. Valitse asiakirjat uudelleen haluamassasi järjestyksessä.

• Voit myös peruuttaa kaikki valintasi painamalla [Tyhjennä tilat] -näppäintä.

• Jos olet valitsemassa kahta tai useampaa tiedostoa, voit tarkistaa tiedostonimet ja tulostusjärjestyksen painamalla [Nuolinäppäin alas] ja [Nuolinäppäin ylös] selataksesi listaa.

• Paina [Valitse tiedosto] palataksesi Valitse tulostettavat tiedostot -näyttöön.

• Jos haluat muuttaa syöttämäsi arvon, paina [Tyhjennä/seis] ja syötä sitten uusi arvo.

• Lajittelutoimintoa käyttäessäsi voit tarkistaa tulostuksen tulokset tekemällä näytekopion päälaitteella. Katso "Mallitulostus".

• Mallitulosteita voi tehdä vain päälaitteella.

• Päälaite aloittaa tulostuksen käyttäen asiakirjapalvelimelle tallennettuja tietoja. Rinnakkaislaite aloittaa tulostuksen, kun tiedot on siirretty päälaitteelta.

• Tulostussarjojen määrä voi olla erilainen pää- ja rinnakkaislaitteella.

• Laitteet eivät välttämättä lopeta tulostusta samaan aikaan.