Yhdistelmäkopioinnin käyttö

Voit valita yhdistelmäkopioinnin kummaltakin laitteelta painamalla [Yhd. kopiointi].

Laitteesta, josta painoit [Yhd. kopiointi] -näppäintä ja jossa määritit yhdistelmäkopioinnin asetukset, tulee päälaite ja toisesta rinnakkaislaite.

Tärkeää

• Jos käyttäjän todennus on käytössä, syötä käyttäjäkoodi (enintään 8 numeroa) numeronäppäimillä, jotta laite hyväksyy kopiointityöt. Lisätietoja pääkäyttäjän työkaluista, katso Yleiset asetukset.

• Kun perustodennus, Windows-todennus tai LDAP-todennus, tai Integration-palvelintodennus on asetettu, syötä käyttäjänimi ja salasana, jotta laite hyväksyy kopiointityöt. Lisätietoja, katso Tietoja laitteesta.

• Yhdistelmäkopioinnissa tämän toiminnon suorittamiseen kannattaa käyttää päälaitetta.

1Varmista, että näytössä näkyy “Valmis”.

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Yhd. kopiointi] laitteesta, jota haluat käyttää päälaitteena.

[Yhd. kopiointi] korostuu, ja laitteet ovat yhteydessä toisiinsa.

• Päälaite

Käyttöpaneelin näyttö

• Rinnakkaislaite

Käyttöpaneelin näyttö

3Määritä alkuperäiset päälaitteelta.

4Tee tarvittavat asetukset päälaitteen avulla.

Jos olet määrittänyt kopiointiasetuksia ennen yhdisteläkopioinnin käyttöä, asetukset jäävät edelleen voimaan. Jos jompaan kumpaan laitteeseen ei kuitenkaan ole asennettu lisävarusteena saatavana viimeistelijää, niputus-, nidonta-, rei'itys- ja Z-taittotoiminnot ovat automaattisesti pois käytöstä.

5Anna kopioiden lukumäärä numeronäppäimillä.

Suurin asetettava kopiomäärä on 9999.

6Paina päälaitteen [Aloita]-näppäintä.

Kopiointi alkaa, jos päälaite ei ole käytössä. Rinnakkaislaite aloittaa kopioinnin, kun tiedonsiirto päälaitteelta on suoritettu.

7Ota kopiot sekä pää- että rinnakkaislaitteelta.

Huom.

• Jos haluat peruuttaa yhdistetyn kopioinnin tilan, paina [Yhd. kopiointi] -näppäintä, joka on korostettuna päälaitteella.

• Koska rinnakkaislaite aloittaa kopioinnin saatuaan tiedot päälaitteelta, pää- ja rinnakkaislaitteen kopiosarjojen määrät poikkeavat toisistaan. Jos siirrettäviä tietoja on paljon, niiden kopiomäärien ero kasvaa.

• Laitteet eivät välttämättä lopeta kopioimista samaan aikaan.

• Kun alkuperäisten tai kopioiden määrä on pieni, kopiointi tehdään pelkästään päälaitteella.

• Käytettäessä lajittelua tai nidontaa, kopiointi jakautuu laitteiden kesken sarjojen määrän mukaan. Jos kopiosarjaa käsiteltäessä tapahtuu paperitukos, toinen laite ei voi hoitaa jäljellä olevaa osaa kyseisestä sarjasta.

• Kun asetat alkuperäiset asiakirjat valotuslasille tai syöttölaitteeseen käyttäen keräilyvalintaa, paina [Sharp]-näppäintä sen jälkeen, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

• Jos haluat keskeyttää skannauksen syöttölaitteelta, paina päälaitteen [Tyhjennä/seis]-näppäintä ja valitse sitten [Seis].

• Jos haluat lopettaa kopioinnin, paina päälaitteen [Tyhjennä/seis]-näppäintä ja valitse sitten [Seis].

• Kun alkuperäisten tallennukseen tarvittava muisti ylittää maksimirajan, näytölle tulee virheilmoitus. Lisätietoja, katso Vianmääritys.