Työn esiasetuksen käyttö yhdistelmäkopioinnissa

Voit määrittää asetuksia seuraavaa yhdistelmäkopiointityötä varten, kun nykyinen työ on vielä käynnissä päälaitteella.

Kun nykyinen työ valmistuu, seuraava työ käynnistyy automaattisesti.

1Varmista päälaitteella, että näytöllä on viesti “Jos haluat tehdä varauksen, paina [Uusi työ].”, ja paina sitten [Uusi työ].

Käyttöpaneelin näyttö

2Varmista, että näytöllä on viesti “Valmis”, ja paina sitten [Yhd.kopiointi].

3Aseta alkuperäiset päälaitteeseen.

4Varmista, että näytölle on viesti “Valmis”, ja määritä sitten työn asetukset.

Käyttöpaneelin näyttö

5Paina päälaitteen [Aloita]-näppäintä.

Skannaus alkaa. Kun nykyinen työ on valmis, seuraava työ alkaa automaattisesti.

Huom.

• Voit tehdä esiasetukset enintään kahdeksalle työlle.

• Kun asetat alkuperäisiä valotuslasille, paina [Sharp]-näppäintä, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

• Jos asetat useita alkuperäisiä syöttölaitteeseen, odota, että ensimmäiset alkuperäissarjat on syötetty, ennen kuin asetat laitteeseen seuraavat.

• Yhdistelmäkopioinnin tilassa esiasetettuja töitä voi muuttaa vain, kun päälaite on lopettanut alkuperäisten skannauksen.

• Yhdistelmäkopioinnin tilassa esiasetettuja töitä voi muuttaa vain, kun kopiointi ei ole vielä alkanut kummallakaan laitteella.