Keräilytila

Keräilytilassa laite kopioi yli 100 sivua käsittävän asiakirjan yhtenä asiakirjana, vaikka se asetettaisiin syöttölaitteeseen useassa erässä.

Tärkeää

• Aseta erikoisalkuperäiset, kuten kuultopaperi, yksi kerrallaan.

1Paina [Erikoisalkuperäinen].

Käyttöpaneelin näyttö

2Valitse [Keräily] ja paina sitten [OK].

3Aseta alkuperäisen asiakirjan ensimmäinen osa, ja paina [Aloita]-näppäintä.

4Kun alkuperäisen asiakirjan ensimmäinen osa on syötetty, aseta seuraavat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Jos näytössä on [Yksittäin] eikä [Keräily], voit vaihtaa tilan Käyttäjän työkalut -valikossa. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

• Kopioidaksesi seuraavat alkuperäiset tässä tilassa, toista vaihe 4.

• Jos lajittelu, yhdistä tai 1-puolinen2 -puolinen toiminto on valittu, paina [Sharp] näppäintä sen jälkeen, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.