Lisää sivu

Voit lisätä tyhjän osoitussivun ennen määrättyä sivua tai sen jälkeen.

Kuva sivun lisäämisestä

Tärkeää

• Ennen kuin käytät tätä toimintoa, valitse kasetti välilehdille käyttäjän työkalujen osoitussivu 1 tai osoitussivu 2 -valinnalla. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

1Paina [Kansi/Välilehti].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Osoituss./Luku].

3Paina [Lisää sivu].

4Valitse luvun numero painamalla näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

5Valitse osoitussivukasetti, jossa on osoitussivuilla käytettävää paperia.

6Valitse [Ennen] lisätäksesi välilehdet ennen määrättyä sivua. Valitse [Jälkeen] lisätäksesi välilehdet määrätyn sivun jälkeen. Syötä sivunumero numeronäppäimillä.

7Paina [Sivumäärä], ja kirjoita lisättävä sivumäärä numeronäppäimillä, ja paina sitten [Sharp]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

8Jos haluat määrittää toisen sivujen lisäämiskohdan, toista vaiheet 4 - 7.

9Valitse paperikasetti, josta kopiopaperi syötetään.

10Kun olet tehnyt kaikki asetukset, paina [OK] kahdesti.

Huom.

• Osoitussivupaperin pitää olla samankokoista ja samaan suuntaan kuin muilla sivuilla käytettävä paperi.

• Jos haluat muuttaa syöttämiäsi arvoja, paina muutettavaa nimikettä ja syötä sitten uusi arvo.

• Lisätietoja lisälehtiyksiköstä, katso Vianmääritys.