Osoitussivukopio

Voit kopioida määritetyt sivut osoitussivuille.

Kuva osoitussivukopiosta

Tärkeää

• Ennen kuin käytät tätä toimintoa, määritä osoitussivukasetti käyttäjän työkalujen osoitussivu 1 tai osoitussivu 2 -asetuksella. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

1Paina [Kansi/Välilehti].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Osoituss./Luku].

3Paina [Osoitussivukopio].

4Syötä ensimmäisen alkuperäisen sivumäärä numeronäppäimillä.

Käyttöpaneelin näyttö

5Paina [Sivut].

6Syötä viimeisen alkuperäisen sivumäärä numeronäppäimillä.

7Valitse kohdepaperikasetti, joka sisältää osoitussivuille tarvittavat paperit, ja paina sitten [Sharp]-näppäintä.

8Jos haluat määrittää toisen kohdan, toista vaiheet 4 - 7.

Enintään 100 kohtaa voidaan määrittää.

9Valitse pääpaperikasetti, joka sisältää arkit alkuperäisten kopiointiin.

10Kun olet tehnyt kaikki asetukset, paina [OK] kahdesti.

Huom.

• Kun tämä toiminto yhdistetään kaksipuoleistoimintoon, määritettyjen sivujen ensimmäinen sivu kopioituu osoitussivun etupuolelle.

• Osoitussivujen pitää olla samankokoisia ja samaan suuntaan kuin muilla sivuilla käytettävä paperi.

• Jos haluat muuttaa syöttämiäsi arvoja, paina muutettavaa nimikettä ja syötä sitten uusi arvo.