Välilehti

Aina kun alkuperäisen asiakirjan sivu vaihtuu, sivujen väliin asetetaan välilehti. Voit myös tulostaa välilehdelle.

Asettamalla välilehden jokaisen sivun väliin suojellaan tulostettuja pintoja. Tämä toiminto on hyödyllinen, kun kopioidaan kopiokalvoja.

Välilehti

Tärkeää

• Jos [1-puol. 2-puol.] on valittu, peruuta asetus.

• Ennen kuin käytät tätä toimintoa, määritä välilehtikasetti käyttäjän työkalujen Välilehtikasetti-valinnalla. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

Valittaessa piirtoheitinkalvoja, jotka on asetettu ohisyöttötasolle.

• Kopio

Välilehti

• Tyhjä

Välilehti

1Paina [Kansi/Välilehti].

Käyttöpaneelin näyttö

2Valitse [Kopio] tai [Tyhjä] välilehden asetukseksi, ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

3Valitse paperikasetti, josta kopiopaperi syötetään.

Käytä ohisyöttötasoa, kun kopioit kopiokalvoille.

Huom.

• Kun asetat kopiokalvoja ohisyöttötasolle, paina [Sharp]-näppäintä ja valitse erikoispaperiksi [Kopiokalvo].

• Välilehtien pitää olla samankokoisia ja ne pitää asettaa samaan suuntaan kuin kopiopaperi tai piirtoheitinkalvot.