Sekä 1- että 2-puolisia

Voit kopioida sekä 1-puolisia että 2-puolisia alkuperäisiä arkin yhdelle tai molemmille puolille yhdessä kopiointityössä.

Illustration of Mix 1 & 2 Sided

1Paina [2-p./Yhd./Sarja]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Sek. 1&2-puol.].

3Valitse [1-puolinen] tai [2-puolinen] alkuperäisen asetukseksi.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos valitset [2-puol.], voit valita suunnan.

4Valitse [1-puol.] tai [2-puol.] kopiolle.

5Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

6Jos määrität alkuperäisten tai kopioiden asetukseksi [2-puol.], paina [Muuta asetus], jos skannattavien alkuperäisten määrä on pariton tai jos haluat muuttaa asetuksia seuraavia alkuperäisiä varten.

Aseta seuraavat alkuperäiset laitteeseen ja toista vaiheet 3 - 5.

Huom.

• Kun asetat alkuperäiset asiakirjat valotuslasille tai syöttölaitteeseen käyttäen keräilyvalintaa, paina [Sharp]-näppäintä sen jälkeen, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

• Jos kopioit kaksi tai useamman kopion syöttölaitteelta, määritä Keräilytila. Lisätietoja keräilytilasta, katso "Keräilytila".

• Jos valitset joko alkuperäisten tai kopioiden asetukseksi [2-puol.], voit määrittää suunnan.