Kannet

Tällä toiminnolla voidaan luoda kansilehtiä lisäämällä ylimääräisiä, eri paperilaatua olevia sivuja tai kopioimalla olemassa olevia sivuja erilaiselle paperille.

Tärkeää

• Ennen kuin käytät tätä toimintoa, määritä kansilehtikasetti käyttäjän työkalujen etukansi- ja takakansikasetin asetuksella. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

• Ohisyöttötasoa ei voi määrittää pääkasetiksi.

• Jos olet valinnut joko etu- tai takakansilehtikasetiksi järjestelmän asetuksista lisälehtiyksikön, et voi kopioida kansilehdille.

• Kun valitset [Kopio], määritä haluatko kopioida etu- ja takakannet yksi- tai kaksipuolisiksi.

Toiminto käsittää etukannen ja takakannen.

Etukansi

Tällä toiminnolla alkuperäisten ensimmäinen sivu kopioidaan erikoispaperille tai sitten kansilehti lisätään ennen ensimmäistä kopiota.

• Kopio

Etukansi

• Tyhjä

Etukansi

Takakansi

Tällä toiminnolla alkuperäisen viimeinen sivu kopioidaan erikoispaperille, tai kansilehti syötetään viimeisen kopion jälkeen.

• Kopio

Kuva takakannesta

• Tyhjä

Kuva takakannesta

1Paina [Kansi/Välilehti].

Käyttöpaneelin näyttö

2Valitse [Kopioi] tai [Tyhjä] etukannen asetukseksi.

Käyttöpaneelin näyttö

3Valitse [Kopioi] tai [Tyhjä] takakannen asetukseksi, ja paina sitten [OK].

4Valitse paperikasetti, josta kopiopaperi syötetään.

5Kun olet tehnyt kaikki asetukset, paina [OK] kahdesti.

Huom.

• Takakansipaperin on oltava samankokoista ja samaan suuntaan kuin muilla sivuilla käytettävä kopiopaperi.

• Voit käyttää etukantena erikokoista ja -suuntaista paperia kuin muilla sivuilla.

• Kun nidot kopioita etukanteen, jonka koko ja suunta poikkeavat muista sivuista, etukansilehden leveyden paperin syöttösuunnassa tulee olla sama kuin muilla sivuilla. Jos esimerkiksi muiden sivujen koko on A5Pysty, voit nitoa kopiot etukansilehteen, jonka koko on A4Vaaka mutta et kanteen, jonka koko on A4Pysty.

• Kun määrität sekä etu- että takakannen, alkuperäisen ensimmäinen ja viimeinen sivu kopioituvat paperille, joka on määritetty käytettäväksi kantena, tai kansilehti syötetään ennen ensimmäistä kopioita ja viimeisen kopion jälkeen.

• Voit tehdä yhdistetyn kopion etukannelle. Lisätietoja etukannen yhdistetystä kopioinnista, katso Yleiset asetukset.

• Lisätietoja lisälehtiyksiköstä, katso Vianmääritys.