Värien muunnos

Kopiointi muuttamalla alkuperäisen asiakirjan määritelty väri toiseksi.

Tärkeää

• Samaan aikaan voi muuntaa enintään neljää väriä.

• Tämän toiminnon käyttämiseksi on valittava [Nelivärinen].

• Jos jokin muu väritila on valittu, et voi valita [Värin muunnos].

1Paina [Nelivärinen].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Muokkaa/Väri].

Käyttöpaneelin näyttö

3Paina ensin [Väri] ja sitten [Värin muunnos].

4Valitse jokin asetuksista [Väri 1] - [Väri 4].

Käyttöpaneelin näyttö

5Valitse muunnettava väri.

6Valitse uusi väri.

Voit säätää kunkin värin kylläisyyttä neljässä tasossa.

Jos haluat valita käyttäjävärin, paina [Käyttäjäväri] ja valitse sitten väri.

Jos haluat muuntaa useampaa kuin kahta väriä, toista vaiheet 4 - 6.

7Kun olet valinnut kaikki muunnettavat värit, paina [OK] kolme kertaa.

8Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Muunnettavan värin leveyttä voi säätää viidellä tasolla. Kun värin leveyden asetuksena on [Leveämpi] käyttäjän työkalujen kohdassa Väriherkkyys ja valittuna on punainen, muunnetaan lähellä oranssia ja purppuraa olevat värit. Voit muuttaa asetusta. Lisätietoja väriherkkyydestä, katso Yleiset asetukset.

• Kun haluat muuttaa muunnettua värissä, paina [Väri 1] - [Väri 4] ja tee valinta sitten uudelleen.

• Nelivärilaskuri etenee yhdellä.

• Väritoimintojen käytöstä voit katsoa esimerkkejä kohdasta "Mitä tällä laitteella voi tehdä <Väritoiminnot/Värisäädöt>".